Advanced search  
Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Spam links appearing in Forum postings?  (Read 4521 times)

Martin X. Moleski, SJ

  • Administrator
  • *
  • Posts: 2981
Spam links appearing in Forum postings?
« on: August 25, 2012, 05:34:49 PM »

However Don't click on any blue words that are underlined as they are adverts by "text enhance" i.e spam  >:(

You must have some malware in your browser or on your computer.

The Forum software does not provide those links.

I don't see them.

Windows 7 x64, Firefox 15.0 (beta channel).

MicroSoft article: "I have random words in all websites highlighted and underlined which are links to an adverts, how can I stop this?"

"How to Remove Text Enhance Adware".
LTM,

           Marty
           TIGHAR #2359A
 
« Last Edit: August 25, 2012, 05:40:09 PM by Martin X. Moleski, SJ »
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Copyright 2021 by TIGHAR, a non-profit foundation. No portion of the TIGHAR Website may be reproduced by xerographic, photographic, digital or any other means for any purpose. No portion of the TIGHAR Website may be stored in a retrieval system, copied, transmitted or transferred in any form or by any means, whether electronic, mechanical, digital, photographic, magnetic or otherwise, for any purpose without the express, written permission of TIGHAR. All rights reserved.

Contact us at: info@tighar.org • Phone: 610-467-1937 • Membership formwebmaster@tighar.org

Powered by MySQL SMF 2.0.18 | SMF © 2021, Simple Machines Powered by PHP